Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Målgruppe

Regional Klynge

Produktivt og inspirerende samarbeid på tvers av regionens krets, toppklubb, skoler, akademier og breddeklubber

Med et digitalt økosystem kan regionale klynger bli mer enn tradisjonelle fellesøkter og trenerforum – MYE MER!

Hvorfor Regionale Klynger?

Ved å samarbeide på tvers av krets, toppklubb, akademier, idrettslinjer og breddeklubb, får man både utnyttet regionens samlede kompetanse, samt muligheten for å «se hele spilleren».

Som del av SkillRace økosystem får både klyngen, kretsen og dens klubber, skoler, lag, trenere og spillere også tilgang til alt offentlig beste-praksis innhold.

En forutsetning for et produktivt regionalt samarbeid er tilgang på en plattform som fungerer og inspirerer like godt, enten man er en ambisiøs krets-/akademitrener eller en ivrig spiller på 10 år

Hilsen SkillRace
Bildetekst her

Enkelt å dele kunnskap med samarbeidsklubber

Eier av Klyngen kan med få klikk dele utvalgte øvelser/økter, spillestil, spillerprofiler, tester, spillmodeller osv.

fotballspiller som trikser med fotball

Totaloversikt belastning og aktiviteter

Felles treningsdagbok viser alle aktiviteter på tvers, og belastningsrapporter illustrerer totalbelastningen for spiller

Felles spillerprofiler

Eier av Klyngen kan hente inn spillerprofiler for fellessamlinger og satsningslag

Utvalgte funksjoner

Under har vi samlet et lite utvalg fra en hel rekke med funksjoner du har tilgang til via SkillRace som eier av Klyngen

Full oversikt over regionens satsningsspillere

Dynamiske og brukervennlige dashboard som kan tilpasses både for lag og spiller. Eier av Klyngen henter inn samarbeidsklubber/idrettsgymnas, og kan dermed ha spillere til sine satsingslag og samlinger. Samme brukerprofil på tvers av klubber/skole gir mange fordeler!

Meldinger på tvers av klubbgrenser

I SkillRace kan alle involverte trenere i en spillers utviklingsarena delta i en meldingstråd samt enkelt dele beste praksis-klipp tilgjengelig og motivere til læring. Mottaker kan deretter enkelt omsette innholdet til handling som oppdatert treningsinnhold og utviklingsmål.

Dele treningsøkter og periodeplaner med samarbeidsklubber

Treningsøktene bygges i den kraftfulle øktplanleggeren, og beste-praksis videoer fra egne topp-spillere kan legges med. Breddetrener for eksempelvis 10-årslaget får automatisk tilgang til «Periodeplan 10 år» med øktanbefalinger som igjen kan benyttes til å generer en full årsplan på lagets oppsatte treningstider​. Spillere får tilgang til økten via treningsdagboken i SkillRace-appen.

Skoleringsplaner med utviklingsmål

Beste-praksis skoleringsplaner med utviklingsmål ​som klubbene kan bruke til å lage eksempelvis individuelle utviklingsplaner. Alle ressurser (videoklipp, bilder, linker, etc) som eier av Klyngen fortløpende tilknytter utviklingsmålet blir automatisk tilgjengelig hos den enkelte spilleren.