Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Odds Ballklubb

Om Odd BK

Klubben holder til i Skien, og har sitt A-lag i Eliteserien. Klubben har ca. 420 fotballspillere fordelt på 2 dame- og 31herrelag. Les mer på hjemmesiden til klubben.

Hvordan Odds ballklubb benytter SkillRace i dag

Klubben har vært kunde hos SkillRace i flere år, og bidratt med mange gode innspill på hvordan SkillRace hjelper toppklubber i utviklingshverdagen. Daglige bruksområder er lagsadministrasjon, øktplanlegging og spillerstatistikk som er nyttig i forbindelse med akademikvalifiseringsrapportering. For sesongen 2023 har klubben også tatt i bruk kampintegrasjonen fra fotball.no og online banedagbok både for akademi- og breddelagene i klubben.

Odd BK har siden 2017 benyttet SkillRace som plattform for blant annet individuell oppfølging, øktplanlegging og som verktøy i akademiklassifiseringen. Klubben har et tett samarbeid med Telemark Toppidrettsgymnas som blir ivaretatt på plattformen. I årene fremover har vi ambisjon om å benytte SkillRace for å etablere en digital samarbeidsklynge, som favner yngre spilleres regionale utviklingsarenaer i samarbeid med ungdomsskole, kretslag og breddeklubb.

Utviklingsleder Frode Telseth

Samarbeid med Telemark Toppidrettsgymnas

Odd har spillere som går på toppidrettsgymnaset i egne lag registrert for oppfølging i SkillRace.