Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Hva vi tilbyr

Høydepunktsfilming og analyse

Smart kameraløsning i appen som gjør det mulig å fange opp høydepunkter i kombinasjon med et integrert analyseverktøy

Høydepunktsfilming

Det unike med høydepunktsfilming er at man følger begivenheten og trykker REC etter at hendelsen har inntruffet. Kameraet lagrer da siste sekundene. På denne måten kan man fange opp interessante hendelser.

De lagrede klippene kan deretter tagges fortløpende mens man filmer eller i etterkant, og gjøres tilgjengelig i spillerens app for analyse og læring!

Live Streaming av Høydepunkter

Det er mulig å gjøre klippene tilgjengelig, enten i en lukket gruppe eller offentlig, etterhvert som de fanges. På denne måten kan andre følge med på aktiviteten, via mobil eller PC.

Kraftfullt og Brukervennlig Analyseverktøy

Treningsøktene bygges med elementer fra økt- og øvelsesbibliotek, hvor du også kan benytte vår kraftfulle taktikktavle. Interaktive rapporter gir gode oversikter, og økten deles enkelt med spillerne via SkillRace-appen.

Del og gi Feedback via SkillRace Messenger

Alle analyseklipp er direkte tilgjengelig når du skal sende meldinger fra vår SkillRace Messenger. Her kan du diskutere klippene med dem du ønsker, enten det er internt i trenerteamet, på tvers av spillers klubber, direkte med spiller eller offentlig i hele økosystemet.

Diskusjonstråden kobles til aktuell trening/kamp, spiller, utviklingsmål, etc som er aktuell for konteksten og kan dermed nås fra aktuelt dashboard i verktøyet.