Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Det er i motbakke det går oppover

Se hvordan SkillRace kan benyttes i skade-perioder for å gi spilleren den oppfølgingen og oppmerksomheten han/hun fortjener

Flyt!

Fintene sitter, det er assist, susende taklinger og lissepasninger. Det orkes å gi det lille ekstra i returløpene med storform etter god egentreningen i ferien. Det er sommer, cup med stor pokal, god lagånd, straffekonkurranser og god stemning på linja.

Bråstopp!

Så skjer det som ikke skal skje i en aktivitet. MR viser tegn på delvis avrevet korsbånd. Bråstopp. Plutselig på sidelinja både på laget og i gymtimene på ny ungdomsskole.

Da gjelder det å omstille seg, og fokusere fremover med nye gjøremål og mål. En 13-åring har et litt annet begrep på tid. Å snakke om å bruke motgangen til læring skaper ikke umiddelbar entusiasme.

Hvordan SkillRace kan bidra i en skade-periode

AksjonHvordan SkillRace kan bidra
Trene alternativt fysisk i samråd med fysioterapeutenNy periodeplan med relevant treningsinnhold fra Økosystemet for egentrenings-økter med fokus på kjernestyrke, balanse, styrke og mobilitet.
Jobbe med mentale ferdigheter som «håndtere motgang» Hente nye utviklingsmål innen kjernestyrke, styrke og mentalitet fra Skoleringsplaner innen fotballfysiologi og mentalitet. Som nytt utviklingsmål hentet fra fagplan innen Mentalitet fra Økosystemet:

«Jeg er en spiller som tar tak i det JEG kan gjøre noe med i motgang, og er mindre opptatt av det jeg ikke kan kontrollere»
Jobbe med fotballforståelsen og samtidig hjelpe medspillerne på banenBidra med å filme og/eller tagge kampene for laget som beskrevet i Videoanalyse
Henge med laget på aktivitetene og heieFortsatt inviteres til trening & kamper via slik at treningsdagboken via Appen viser lagets aktiviteter.
Enda mer fokus på totalbelastning og balanse hvile/aktivitet i fremtidenAktivere Tilstandsmåling med pushmeldinger i Appen på utvalgte dager, og aktivitetsevalueringer på utvalgte aktiviteter med sRPE-spørsmål. Spillernes egen rapportering bidrar til mer korrekt rapportering i Dashboardet av «Acute Chronic Workload Ratio» da den overstyrer treningens intensitet/minutter pr øvelse i en treningsøkt i Treningsplanleggeren og antall minutter spilletid i kampene spilt.

Oppfordre til registrering av egentrenings-økter av spilleren selv, og/eller ta i bruk SkillRace i alle utviklingsarenaene spilleren er med i!