Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Individuell oppfølging

SkillRace Messenger

Styr kommunikasjon, aktiviteter og utvikling med markedets mest innovative, kraftfulle og inspirerende meldingssentral

SkillRace Planner

SkillRace Planner samler fagekspertise, innhold og aktive deltakere i norsk fotball i et økosystem. Her kan man dele inspirerende treningsinnhold samt at SkillRace og miljøer allerede har gjort tilgjengelig et rikt øvelsesbibliotek og kvalitetssikrede periodeplaner med tema og øktanbefalinger både til lag og individ

Utviklingsmål

Utviklingsmål sikrer at man trener på de riktige tingene, og benyttes samtidig som filter for relevant innhold.

Aktivitetsevaluering

La spilleren melde gjøre sin egen evaluering - periodisk eller i tilknytning til før/etter aktivitet. Det er enkelt å sette opp pushvarsler med påminnelse via Skillrace-appen. Evalueringene tilknyttet aktivitetene treninger og kamper er selvsagt tilknyttet spillerens egne utviklingsmål.

Økt- og øvelsesbibliotek

Det er enkelt å dele med andre. For den avanserte er det mulig å lage taktikktavler m/animasjon.

Trenerutvikling

Trenernes utvikling kan følges opp på en fleksibel og oversiktlig måte. Utviklingsmål kan enten opprettes per trener, eller man kan benytte ferdig definerte mål fra fagplaner i regi av klubben selv eller fra et overordnet nivå (regional klynge, klubb, Norsk Toppfotball, forbund). Hvert enkelt utviklingsmål kan scores på både prestasjon og eksponering. Scoring kan foregå periodisk eller i forbindelse med lagtrening, kamp og egenaktivitet.

Rapporter akademiklassifisering

Aktivitet og spillerdata presenteres i spesialtilpassede rapporter som direkte adresserer kravene i Akademiklassifiseringen

Periodeplaner

Periodeplaner tilpasset aldersgrupper & nivå tilgjengelig for trenere og spillere med ETT klikk

Tilstandsmonitorering

La spilleren melde inn sin tilstand - periodisk eller i tilknytning til før/etter aktivitet. Det er enkelt å sette opp pushvarsler med påminnelse om å utføre tilstandsmålingene for spillerne via Skillrace-appen.

Dynamiske dashboard

Full oversikt over laget og hver spillers aktiviteter, utviklingsmål, belastning, videoklipp, meldinger, tilstand etc.