Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Bli kjent med oss

Møt eierne

Eierne i SkillRace er en god miks av personer som gir de beste forutsetninger for å lykkes

Eiere og ressurspersoner bak SkillRace: Håvard Nordtveit, Frode Samuelsen, Ståle Karlsen, Kurt Roar Vilhelmsen, Bente Svensson og Nina Samuelsen
Nina Samuelsen

Nina Samuelsen

Operativ direktør / Eier

Nina Samuelsen har 15 års erfaring fra sportsmarkedet. Hennes markedskunnskap, kontaktnettverk, og erfaringer med kundeoppfølging, salg og produktutvikling er verdifull for SkillRace.

Les mer
Frode Samuelsen

Frode Samuelsen

Daglig leder / Eier

Frode Samuelsen er grûnderen bak SkillRace. Han har en solid og sammensatt bakgrunn, som i sum gir spennende forutsetninger for å digitalisere spiller- og trenerutviklingen.

Les mer
Håvard Nordtveit

Håvard Nordtveit

Eier / Styremedlem

Håvard har vært profesjonell fotballspiller i utlandet siden han var 17 år. Livet har dreiet seg om akkurat dette, og han har ambisjoner om å kunne jobbe og hjelpe unge fremtidige spillere som har lyst til å oppnå de samme fantastiske erfaringene han har hatt på fotballbanen.

Les mer
Kurt Roar

Kurt Roar Vilhelmsen

Eier

Kurt Roar Vilhelmsen har over 25 års erfaring fra IT-bransjen og programvareutvikling. Hans kompetanse rundt kundeinspirert utvikling, fokus på brukeropplevelse og forenkling, samt forretningsutvikling, gir et viktig bidrag til SkillRace.

Les mer
Ståle Karlsen

Ståle Karlsen

Eier

Ståle Karlsen har gjennom 20 år bygget opp sitt investeringsselskap SKA Invest AS. SKA Invest AS er et industrielt investeringsselskap med eierinteresser innen aluminiumindustrien, industrieiendom, samt innen kapitalforvaltning, tidligfase-investeringer og rådgivning.

Les mer

Vi ansetter!

Bli med på laget for å skape en innovativ læringsplattform