Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.
Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig
Hva vi tilbyr

Videoanalyse

SkillRace videoanalyseverktøy skiller seg fra andre plattformer ved at man kan sammenkoble, distribuere og kommunisere klippene som en integrert del av hele utviklingsprosessen

Øk verdien på dine analyser

Trener kan laste opp videoklipp fra kamp eller trening. Her kan klippene «tagges» og knyttes til en eller flere spillere. Klippet blir synlig i appen for de aktuelle spillerne og en kan herfra starte en dialog for å diskutere hendelsen.

Integrert videoanalyse handler om å verdiøke hvert eneste analyseklipp, ved å gjøre det tilgjengelig i alle sammenhenger der klippet kan bidra til læring og formidling!

Enkel opplasting av videoklipp

Det er enkelt å laste opp videoklipp til analyseprosjektet. Ved hjelp av pre-tagging, kan man eksempelvis angi at valgte klipp skal knyttes til et utvalg tagger etter opplasting.

Eksempelvis dersom man laster opp en spillers klipp for angrepsfasen, så kobles klippene både til aktuell spiller og fasen Angrep fra spillmodellen.

Video API

Vi har som mål å tilby integrasjon mot populære kamera- og analyseverktøy, slik at videoer enda enklere kan lastes over i SkillRace hvor man kan benytte disse på en helhetlig måte i HELE utviklingsprosessen.

Tagging av Analyseklipp

Tagging benyttes for å klassifisere klippet. Denne klassifiseringen kan deretter brukes for å finne assosiert innhold og bestemme hvor klippet skal benyttes.

I SkillRace benytter man en kan man eksempelvis koble klippet til:

  • Spiller
  • Aktivitet (kamp/trening/arrangement/analyseprosjekt)
  • Utviklingsmål
  • Spillmodellen (ferdighet, kampfase, formasjon, etc)
  • Spillprinsipper
  • Emneknagger
  • Diskusjonstråd