Abonner på bloggen

Få siste nytt via epost
Beste praksis

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Personvernerklæring og vår bruk av informasjonskapsler

Følgende personvernerklæring gjelder for nettstedet www.skillrace.no, og vårt nyhetsbrev.

Informasjon som hentes inn hos oss:

Nyhetsbrev: E-post adresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev).
Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser.

Nettstedet: Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse. Om du benytter deg av diverse skjema for å komme i kontakt med oss, er det personopplysningene du oppgir der som lagres lokalt på vår nettsideeditor.

Hvordan vi bruker personopplysningene

Nyhetsbrev: Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogam brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer fra oss. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out.

Nettsted: Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk på nettsiden. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

I tillegg vil informasjon om din bruk av nettstedet fanges opp av annonseleverandørene Facebook og Google, og bearbeides hos dem med det formål å sørge for at du får se reklame som er bedre målrettet mot deg og dine interesser. Derfor vil du også oppleve å se flere annonser fra oss etter at du har besøkt vårt nettsted.

Hvordan personopplysningene innhentes

Skillrace samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

Nyhetsbrev: Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev må manuelt fylles ut og samtykkes til av deg som bruker.

Nettstedet: Ved hjelp av cookies på nettstedet samles brukeratferd automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden. Om du benytter deg av diverse skjema for å komme i kontakt med oss, er det personopplysningene du oppgir der som lagres lokalt på vår nettsideeditor.

Hvordan personopplysninger lagres:

Nyhetsbrev: Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto på mailchimp. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for få personer tilknyttet Skillrace.

Nettsted: Informasjon om din bruk av nettstedet knyttes til anonyme identifikatorer fra diverse informasjonskapsler, og lagres hos leverandørene vi benytter for analyse og annonsering. Se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke

Nyhetsbrev: Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi derfor pliktig til å forespør om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke. Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at ditt navn og din e-post adresse lagres i vårt nyhetsbrevprogram.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke.

Skillrace følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Nettsted: De fleste nettlesere er stilt inn på å godta informasjonskapsler (cookies). Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise informasjonskapsler, eller til å kun avvise tredjeparts informasjonskapsler.

NB: Dersom du velger å avvise informasjonskapsler risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av informasjonskapsler for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging. Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan her.

Ønsker du å kontrollere hvilke av dine data som benyttes til målrettet annonsering kan du justere dine innstillinger hos Google og Facebook.

Hva er informasjonskapsler / cookies

Skillrace benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En informasjonskapsel er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg. En informasjonskapsel er ikke ett program og inneholder ikke virus.