Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

SkillRace på besøk hos Steinkjer Vgs. Toppidrett

Den videregående skolen Steinkjer Vgs fotballinjen skal nå ta i bruk SkillRace på idrettslinja

Den videregående skolen Steinkjer Vgs. fotballinjen skal nå ta i bruk SkillRace på idrettslinja, både for lærere ovenfor elever, men også i faget treningsledelse! Dette blir en spennende prosess som vi er sikre på at vil ha positive ringvirkninger i lokalmiljøet nord i Trøndelag for samarbeidet mellom klubbene og skolemiljøet.

Den tidligere Rosenborg-keeperen Ivar Selnæs er i dag lærer på Steinkjer VGS der han er ansvarlig for fotballinja. Han har bred erfaring og kompetanse for utvikling av fotballferdigheter, og har utvilsomt mye å bidra med.

Fotballinja hos Steinkjer VGS toppidrett i møte med SkillRace