Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Målgruppe

Forbund

Med SkillRace operasjonaliseres sportslige aktiviteter og læring, med forbundets egne begreper, læringsplaner, treningsinnhold og kunnskap som drivkraft

👀 FLEST MULIG – LENGST MULIG – BEST MULIG

Kombinasjonen av en helhetlig struktur og effektive samarbeidsverktøyer bidrar til den norske fotballvisjonen

Ta kontroll over den digitale kapitalen

Sørg for at kunnskapen både skapes og flyter effektivt mellom brukerne i en helhetlig verktøykasse.

Fra Deling til Operasjonalisering

Operasjonalisering er det du trenger når du trenger det, med mulighet for umiddelbar interaksjon. Få innblikk i mekanismene som muliggjør dette og hvordan dette forbedrer praksisen.

Bring liv til forbundets fagstoff

Forbund kan operasjonalisere alt sitt fagstoff som aldersbestemte spillmodeller, sportsplaner, øvelser, økter, spillestil, spillerprofiler, beste-praksis innhold, etc. på tvers av klubber, trenere, spillere og spillerroller.

Utvalgte funksjoner

Under har vi samlet et lite utvalg fra en hel rekke med funksjoner du har tilgang til via SkillRace som Forbund

Full oversikt over satsningsspillere

Dynamiske og brukervennlige dashboard som kan tilpasses både for lag og spiller. Samme brukerprofil på tvers av klubber/skole/krets/landslag gir mange fordeler!

Meldinger på tvers av klubbgrenser

I SkillRace kan alle involverte trenere i en spillers utviklingsarena delta i en meldingstråd samt enkelt dele beste praksis-klipp tilgjengelig og motivere til læring. Mottaker kan deretter enkelt omsette innholdet til handling som oppdatert treningsinnhold og utviklingsmål.

Del treningsinnhold

Distribuer periodeplaner med anbefalte øvelser tilpasset de ulike alderstrinn for både lag og spillers egentrening «rett inn i kalenderen».

Treningsøktene bygges i den kraftfulle øktplanleggeren, og beste-praksis videoer fra egne topp-spillere kan legges med. Breddetrener for eksempelvis 10-årslaget får automatisk tilgang til «Periodeplan 10 år» med øktanbefalinger som igjen kan benyttes til å generere en fullstendig årsplan på lagets oppsatte treningstider​. Spillere får tilgang til økten via treningsdagboken i SkillRace-appen.

Sportsplaner med utviklingsmål

Beste-praksis sportsplaner med utviklingsmål ​som klubbene kan bruke til å lage eksempelvis individuelle utviklingsplaner. Alle ressurser (videoklipp, bilder, linker) som Forbund fortløpende tilknytter utviklingsmålet blir automatisk tilgjengelig hos den enkelte spilleren.