Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Målgruppe

Spiller

Skreddersydd til å optimalisere SPILLERENS utvikling

Utforsk fordelene

SkillRace er designet for å gi hver eneste ung spiller i Norge som ønsker å bli en best mulig fotballspiller verktøyet som skal til å utvikle for å bli nettopp det; best mulig!

Inspirasjon til å bli best mulig

SKillRace er skreddersydd for å skape inspirasjon for læring og har spillerens utvikling i fokus

fotballspiller som trikser med fotball

Din personlige treningsdagbok

Full oversikt over din egen trening fra dag til dag. Du kan også legge inn dine egne testresultater og følge med på dine utviklingsmål.

3000 videoklipp av «Verdens beste» fotballspillere

En egen app som er fylt med videoklipp fra noen av verdens beste spillere. og hvordan de har øvd for å bli best i verden. Tips på øvelser du kan gjøre alene eller sammen med andre for å øve på en best mulig måte.

Utvalgte funksjoner

Under har vi samlet et lite utvalg fra en hel rekke med funksjoner du har tilgang til via SkillRace som spiller

Full oversikt over enkeltspillerne i dashboards

Dynamiske og brukervennlige dashboard som kan tilpasses for spiller.

SkillRace Messenger

Meldingssentralen sørger for både enklere administrasjon OG bedre sportslig feedback i kontekst-rike meldinger. Med SkillRace Messenger bruker du MINDRE tid på BEDRE feedback som spiller enkelt kan omsette til HANDLING

Levende utviklingsmål pr spiller

Spillere fortjener utviklingsmål langt utover en statisk tekst. I SkillRace våkner utviklingsmålene til live, og bidrar til læring og motivasjon på en måte du garantert aldri har sett før.

Utviklingsmålene kan hentes frem steder som i egentrening, lagstreninger, kamper. I tillegg er utviklingsmålene lett tilgjengelige i meldingssentralen når det kommer feedback fra trener som skal omsettes til handling i oppdatering av spillerens mål!

Fotballfaglig innhold som 3000 videoklipp «verdens beste»

I tillegg til å være en utviklingsplattform er SkillRace et økosystem som gir deg som trener tilgang til fotballfaglig innhold av ypperste kvalitet. Gjennom samarbeidet med Norsk Toppfotballsenter ligger blant annet over 3000 beste-praksis videoeksempler tilgjengelig som du kan bruke til å illustrere momenter laget ditt eller enkeltspillere skal fokusere på inn mot en treningsøkt. I tillegg finner du fysiske og mentale tester, tilstandsmonitorering, rollekrav og mye mer.