Abonner på bloggen

Få siste nytt via epost
Beste praksis

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Ull/Kisa fotball

Om Ull/Kisa fotball

Ull/Kisa IL Fotball er den største fotballklubben i Jessheim med har ca. 100 lag og 1000 fotballspillere fra 6 år og opp til A-lag som for tiden er i Postnord-serien etter nedrykk fra OBOS-ligaen i 2021.

Ull/Kisa fotball har vært kunde hos SkillRace i lang tid. Vi liker den innovative tilnærmingen de har til spillerutvikling, og setter pris på at det forsøkes å tilpasse plattformen til våre behov. At SkillRace er et norsk selskap er en fordel.

Sportslig leder Kjetil Haga

Hvordan Ull/Kisa fotball bruker Skillrace i dag

Sportslig leder Kjetil Haga hos Ullensaker/Kisa Fotball forteller i videoen hvordan han bruker Skillrace i hverdagen

Sportslig leder Kjetil Haga hos Ullensaker/Kisa Fotball forteller i videoen hvordan han bruker Skillrace i hverdagen.

SkillRace er det viktigste verktøyet hos oss for å følge opp satsningsspillerne våre. For meg som spillerutvikler er bl.a. utviklingskontrakten en enkel måte å formidle hvordan spillerne skal jobbe med arbeidsoppgavene sine

Sportlig leder Kjetil Haga

I tillegg til utviklingskontrakter for satsningsspillere så er særlig øktplanleggeren og taktikktavlen i bruk hos Ull/Kisa IL fotball. Under koronaperioden ble Ull/Kisa sine øvelser og økter også tilgjengeliggjort også offentlig til glede for ivrige fotballspillere. I SR Planner kan alle interesserte se øvelsene til inspirasjon. Det gjør det enkelt å finne øvelser man kan gjøre hvor som helst og samtidig få en god treningsøkt!

For spillere benyttes kalender-funksjonen i Skillrace-appen til innkalling og evaluering av treningen samt tilgjengeliggjøring av videoklipp fra kameraløsningen i bruk i klubben.

Moduler i Skillrace mest i bruk hos Ull/Kisa IL fotball

Nedenfor kan du lese mer om modulene som Ull/KIsa IL fotball benytter i dag