Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Ull/Kisa fotball

Om Ull/Kisa fotball

Ull/Kisa IL Fotball er den største fotballklubben i Jessheim med har ca. 100 lag og 1000 fotballspillere fra 6 år og opp til A-lag som for tiden er i Postnord-serien etter nedrykk fra OBOS-ligaen i 2021.

Ull/Kisa fotball har vært kunde hos SkillRace i lang tid. Vi liker den innovative tilnærmingen de har til spillerutvikling, og setter pris på at det forsøkes å tilpasse plattformen til våre behov. At SkillRace er et norsk selskap er en fordel.

Sportslig leder Kjetil Haga

Hvordan Ull/Kisa fotball bruker Skillrace i dag

Sportslig leder Kjetil Haga hos Ullensaker/Kisa Fotball forteller i videoen hvordan han bruker Skillrace i hverdagen.

SkillRace er det viktigste verktøyet hos oss for å følge opp satsningsspillerne våre. For meg som spillerutvikler er bl.a. utviklingskontrakten en enkel måte å formidle hvordan spillerne skal jobbe med arbeidsoppgavene sine

Sportlig leder Kjetil Haga

I tillegg til utviklingskontrakter for satsningsspillere så er særlig øktplanleggeren og taktikktavlen i bruk hos Ull/Kisa IL fotball. Under koronaperioden ble Ull/Kisa sine øvelser og økter også tilgjengeliggjort også offentlig til glede for ivrige fotballspillere. I SR Planner kan alle interesserte se øvelsene til inspirasjon, mens klubber med lisens kan gjenbruke øvelsene i sine egne økter. Det gjør det enkelt å finne øvelser man kan gjøre hvor som helst og samtidig få en god treningsøkt!

For spillere benyttes kalender-funksjonen i Skillrace-appen til innkalling og evaluering av treningen samt tilgjengeliggjøring av videoklipp fra kameraløsningen i bruk i klubben.

Moduler i Skillrace mest i bruk hos Ull/Kisa IL fotball

Nedenfor kan du lese mer om modulene som Ull/KIsa IL fotball benytter i dag