Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Ranheim fotball topp

Ranheim Fotball Topp er i gang med etablering av eget Akademi inn mot 2024-sesongen. I den forbindelse har de inngått avtale med SkillRace. I 2024 vil Ranheim Toppfotball bestå av A-tropp, U19-tropp med overårige og en U16-tropp. Les mer på klubbens hjemmeside om akademiet HER.

SkillRace som plattform fremstår som kraftfull, med et moderne grensesnitt, både på web og app. I utvikling av et konkurransedyktig Akademi gir det oss en trygghet at «grunnmuren» i SkillRace oppleves å være fundert på en gjennomtenkt og helhetlig filosofi for spillerutvikling inn mot toppfotballen. Det er et berettiget håp om at dette verktøyet får stor innflytelse i vår utvikling og metodikk.

Frank Robert Saltvik, Akademileder Ranheim Fotball Topp

Oppstartsmøte med trenere og SkillRace

I forkant av oppstartsmøtet på klubbhuset har klubben gjort hjemmelekse med basis-innholdet som lag, trenere, spillernes profilbilder & rolle, kommende kamper og treningstider. Da er det tilrettelagt for oppstart av utvalgte områder:

  • Felles språk for «tagging» etter Ranheim sin kultur & identitet
  • Utviklingsmål pr spiller
  • Loggføring av gjennomførte spillersamtaler
  • Videoanalyse og smart gjenbruk av videoklippene
  • Treningsplanlegging og treningsinnhold