Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Hønefoss BK

Hønefoss BK U19 er laget som er aktive i SkillRace i klubben. Kontaktperson er hovedtrener Rune Kalleberg.

Effektiv oppstart på treningsleir

Hønefoss BK U19 brukte tiden smart i SkillRace utenom øktene i solskinn på årets treningsleir!

Jeg har brukt ett par uker for å komme godt i gang med SkillRace, men når jeg har først har lært meg hvordan systemet fungerer bruker jeg mindre tid på selve øktplanleggingen og spilleroppfølgingen.

Hovedtrener U19 Rune Kalleberg
  • Treningsinnhold & periodisering
  • Profilbilder og rolle på banen
  • Kompetansekartlegging rolle
  • Testcase fysiske tester
  • Utviklingsmål pr spiller
  • Kampstatistikk, videoklipp og tilbakemeldinger pr spiller

Spiller og trener forteller hvordan Skillrace benyttes i hverdagen

Det er gull verdt at de andre trenerne på laget også kan se øktens innhold i Appen før treningen

Hovedtrener U19 Rune Kalleberg
I oppstarten er det treningsinnhold via kalenderen, evaluering & belastning samt utviklingsmål som er i gang

Som trener er det spennende å jobbe strukturert med spillerutvikling. SkillRace er til god hjelp både for trener og spiller i en utviklingshverdag i HBK U19. Jeg bruker SkillRace til å planlegge økter og perioder slik at spilleren vet hva som skjer før han kommer på trening. Vi har også startet med at spilleren går inn i sin rolle på banen og setter seg egne utviklingsmål i sin posisjon som vi sammen kan jobbe mot. Etter kamp bruker jeg SkillRace til en evaluering av spillernes prestasjon. Her legger jeg også inn videoklipp fra kamp. Gjennom uka får jeg god innsikt i treningshverdagen og hvordan det står til med totalbelastningen til hver enkelt spiller.

Hovedtrener U19 Rune Kalleberg

Videoklipp fra Veo til smart gjenbruk i SkillRace

Klubben har investert i Veo for å kunne benytte videoklipp fra trening og kamp til effektiv læring. Etter å ha lastet opp utvalgte klipp blir disse tilgjengelig til eksempelvis å illustrere en øvelse i en treningsøkt i Appen som både trenere og spillere kan se før økta. Andre eksempler kan være å dele videoklippene enkelt via meldingssentralen i appen eller legge videoklippet inn i et utviklingsmål til spiller eller som eksempel i en fagplan. Se illustrasjonsvideoen hentet hos SkillRace her:

En av klubbens egne øvelser illustrert med smart gjenbruk av to videoklipp fra kamp samt SkillRace taktikktavle med animasjon. Alt blir med ut i SkillRace-Appen slik at spillerne kan se på det før økta som vist i illustrasjonsvideoen over!