Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Det er tid for sesongplanen – men hvordan få klubbens trenere til faktisk å følge den?

Hvert år legger Sportslig leder og mange av klubbens ivrige trenere timevis med arbeid for å etablere og forbedre klubbens sportsplan. Spesielt ser vi mange gode sportsplaner ute hos landets kvalitetsklubber. Planene er ofte gjennomtenkte og går helt ned på per uke øktplan-nivå for de ulike aldersgruppene. Den store utfordringen er imidlertid å OPERASJONALISERE planen! […]

Hvert år legger Sportslig leder og mange av klubbens ivrige trenere timevis med arbeid for å etablere og forbedre klubbens sportsplan. Spesielt ser vi mange gode sportsplaner ute hos landets kvalitetsklubber. Planene er ofte gjennomtenkte og går helt ned på per uke øktplan-nivå for de ulike aldersgruppene.

Den store utfordringen er imidlertid å OPERASJONALISERE planen! Hvordan kommer dagens økt fra sportsplanen og ut til trener og spillers hånd? Og hvordan kan man gjøre økt-innholdet så relevant, inspirerende og funksjonelt at klubbens anbefalte øktplan faktisk benyttes og gir den effekten man ønsker?

Nøkkelen er gode periodeplaner tilpasset ulike alderstrinn. Se hvor enkelt man kan opprette repeterende treningstider med kvalitetsinnhold, og hvordan trenere kan å se innholdet og evt. endre på økta via appen:

Hvordan man legger inn treningstider og -innhold i Skillrace