Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Vaulen IL

Vaulen IL holder til i Stavanger, og klubben har ca. 350 aktive fotballspillere fordelt på jente- og guttelag. Kontaktperson i klubben er spillerutvikler Arne-Amar Kotlica. Han har for flere år siden benyttet SkillRace i en toppklubb, og bekrefter at det har skjedd mye spennende utvikling siden han var bruker den gangen.

Hvordan Vaulen IL skal benytte SkillRace

Vaulen IL skal i første sesong med SkillRace dykke ned i mulighetene innen individuell oppfølging for et utvalg av spillerne i klubben. Viktige områder blir belastningsstyring for spillere som er med på flere arenaer, egentreningsoversikt, utviklingsmål, gjenbruk av videoklipp og feedback til spillerne.

Med SkillRace har vi muligheten til å følge spillerne tettere og legge til rette for utvikling. Vi får en bedre oversikt over aktivitetsnivået til spillerne og klarer dermed å ivareta dem bedre. I tillegg gjør SkillRace jobben vår mer interessant for våre trenere da de også får mulighet til å utvikle seg

Spillerutvikler Arne-Amar Kotlica

Steg to blir å tilrettelegge for foreldretrenerne via SkillRace sin øktplanlegger & periodeplan som gjør det enkelt å spre økter tilpasset årgangene inn i kalenderøktene i Appen.

Det blir spennende å følge Vaulen IL i sine planer med SkillRace