Bli med på laget!

SkillRace er i vekst og ønsker flere flinke medarbeidere. Send oss en melding om du har generelle spørsmål til ansettelser.

Karriere

Send oss en melding

Vennligst fyll inn feltene under, så kontakter vi deg så snart som mulig

Lyngdal IL

Om Lyngdal IL

Klubben holder til på Sørlandet i Lyngdal. Kontaktperson i klubben er tidligere fotballspiller Jan Ove Pedersen som nå er både fotballtrener og sportslig leder i klubben.

Hvordan Lyngdal IL skal benytte SkillRace

Lyngdal IL fotball er ny kunde, og har i mai hatt oppstartskurs og trenermøte med SkillRace på klubbhuset for å bli kjent med alle mulighetene i SkillRace for å velge fokusområder for fotballsesongen 2023. 

Lyngdal IL ønsker å gi trenere og spillere det beste verktøyet for selvutvikling og klubbutvikling. Skillrace gir oss den perfekte muligheten.

Jan Ove Pedersen, Sportslig leder Lyngdal IL
Sportslig leder Jan Ove Pedersen forteller hvorfor klubben har igangsatt SkillRace i klubben

Første steg er å spre gode økter for de helt yngste som starter med fotballen i vår. Ved å opprette en periodeplan for denne årsklassen hvor klubbens anbefalte økter legges inn, vil øktens innhold bli tilgjengelig for de nye trenerne i SkillRace-appen. Deretter er det selvsagt mulig for trenerne å endre på økten om behov.

Klubben skal også krydre øvelsene med videoer av egne spillere, men frem til dette prosjektet er gjennomført vil klubben benytte seg av videoklipp de får tilgang til via Skillrace Innholdsunivers hvor det bla. ligger over 1300 øvelser hvor mange av dem har inkludert videoklipp. I tillegg skal det selvsagt være tekstbeskrivelser og taktikktavle med/uten animasjon av øvelsene, men klisjeen «et bilde sier mer enn 1000 ord» er også gjeldende når fotballøvelser skal forklares!

Parallelt jobber sportslig leder sammen med 2-3 årskull i ulike alderstrinn i ungdomsfotballen hvor det skal høstes erfaring i mange av de andre mulighetene innen spillerutvikling i SkillRace. På denne måten får klubben superbrukere som kan tilrettelegge og supportere resten av årgangene som vi har som mål å starte med i høstsesongen 2023.